Cirka et kvarter før kagen skulle bruges, tog jeg den ud og lagde forsigtigtbilledet på. Chokoladekagen er den franske chokoladekage som jeg ofte bager
Jeg bagtekageni den bradepande, der nu engang var på gården, måske ca. Uanset, så håber jeg at råde bod på det ved at bringefredagskagen allerede i dag, selv om det kun er onsdag
Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre. Læg fyldet på midten og saml enderne og luk fyldet inde, vær omhyggelig med at få klemt alle åbninger sammen, så fyldet ikke flyder ud
Og fredagskageni dag er aldeles velegnet til at tage med under tæppet og spise med bare én hånd. Jeg kan simpelthenikke tåle det, og jo mindre jeg spiser, jo mere syg bliver jeg faktisk
lad kagen køle helt af – meget gerne i køleskabet til dagen efter – før du skærer den ud i passende firkanter og serverer for dem, du bedst kan lide – evt med en kugle is og lidtfrisk frugt, hvis du bruger den som dessert
Kagenbliver kun bedre af det. Teknikken med at bruge en tandstikker eller stegenål til at tjekke om den er færdig, virkerikke så godt, da den fedtholdige dej nemt glider af nålen, selv om kagenikke er færdigbagt