Kagen bliver ikke bagt i midten opskrifter

Eid kage

Eid kage

Cirka et kvarter før kagen skulle bruges, tog jeg den ud og lagde forsigtigtbilledet på. Chokoladekagen er den franske chokoladekage som jeg ofte bager
(Dessert) chokoladekage med kakaomælk

(Dessert) chokoladekage med kakaomælk

Jeg bagtekageni den bradepande, der nu engang var på gården, måske ca. Uanset, så håber jeg at råde bod på det ved at bringefredagskagen allerede i dag, selv om det kun er onsdag
Glutenfri, sukkerfri mazarintærte

Glutenfri, sukkerfri mazarintærte

Når kagen er bagt og afkølet, hældes glausren på kagen, mens den stadig er i formen. Lad glasuren størkne helt, før kagen skæres ud og serveres
Gammeldags fastelavnsboller med  creme og syltetøj

Gammeldags fastelavnsboller med creme og syltetøj

Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre. Læg fyldet på midten og saml enderne og luk fyldet inde, vær omhyggelig med at få klemt alle åbninger sammen, så fyldet ikke flyder ud
Glutenfri chocolate chip cookies med karamel

Glutenfri chocolate chip cookies med karamel

Og fredagskageni dag er aldeles velegnet til at tage med under tæppet og spise med bare én hånd. Jeg kan simpelthenikke tåle det, og jo mindre jeg spiser, jo mere syg bliver jeg faktisk
Hjemmelavede Ferrero Rocher

Hjemmelavede Ferrero Rocher

Ferrero Rocher’erne består af en bagt hasselnød imidten af blødt nutella og et sprødt “kikse”lag overtrukket med lys chokolade
Glutenfri brownie med toffifee

Glutenfri brownie med toffifee

lad kagen køle helt af – meget gerne i køleskabet til dagen efter – før du skærer den ud i passende firkanter og serverer for dem, du bedst kan lide – evt med en kugle is og lidtfrisk frugt, hvis du bruger den som dessert
Lækre, snaskede kanelsnegle med marcipan

Lækre, snaskede kanelsnegle med marcipan

Du skal ikke være for bekymret, hvis den som minklistrer en smule, da den bliver mere fast i det tiludrulningen, når den har hvileti køleskabet
Opskrift på Victoria sponge cake

Opskrift på Victoria sponge cake

Kagenbliver kun bedre af det. Teknikken med at bruge en tandstikker eller stegenål til at tjekke om den er færdig, virkerikke så godt, da den fedtholdige dej nemt glider af nålen, selv om kagenikke er færdigbagt