Jeg elsker kanelsnegle. Super lækre og svampede kanelsnegle med masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
tykmælk. Skær kanelsneglene ud og put dem på en bageplade. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks
D. i. s. e. k. a. n. l. g. r. f. y. d. t. m. æ. ,. c. p. v. o. å. ø. h. u. ). O. M. H. b. ". F. S. (. 1. 2. j. 8. 0. 5. K. /. 9. Æ. L. P. B. R. x. 4. C. -. A
S. å. f. i. k. j. e. g. b. r. u. t. m. n. y. ø. o. s. l. ). F. a. d. p. h. v. J. ,. æ. D. I. c. 1. 4. -. 5. 0. 3. (. H. U. K. ½. 2. P. T. B. L. R. M. 7
J. e. g. r. s. å. m. t. v. d. a. n. i. l. b. k. ø. o. f. p. u. ,. h. æ. y. D. j. (. ). S. '. c. -. M. C. z. I. N. H. K. 1. 6. 5. 0. ½. 2. F. 7. E. T. R. U. Æ. B. L. P. V. A. G. %. ". O
sojamælk m. Stil derefter blandingen i køleskabet indtil kanelsneglene skal laves. Rør gæren ud i sojamælken og tilsæt derefter sukker, salt og plantemargarine
Margerine og soyamælk (som har stue temp) blandes og gæren opløses heri. Disse kanelsnegle er helt fantastiske og passer perfekt til varm te eller varm kakao