Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
Spinat frikadeller med sund kartoffelsalat. Afkøl de balancerede bønner og skær dem i mindre stykker. Ingefær drik ( har købt en færdig med citron og honning)
kartoffelsalatmed hele rugkerner. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater / Aubergine-lasagne med tomat og bøffelmozzarella / Græsk inspireret kartoffelsalatmed peberfrugt, feta og oliven / Frisk pasta med hjemmelavet, soltørrede tomatpesto
Det er retter som karbonader, frikadeller, kartoffelsalat, lasagne, pizza, og pasteretter, som jeg godt selv kan lide at spise, og som de fleste danskere spiser ofte
Kartoffelsalat m/ peberrod & grønnebønner. Rødbede og kartoffel koges møre med lakridsrod, eller ½ tsk, lakridsrodspulver, afkøles og blendes derefter med hytteost, fromage fraicen, esdragon, salt og peber
Mens dejen hæver, røres olivenolie med revet hvidløg, oregano og lidt citronsaft, riv osten (mild ost) det smager bedre end at købe en færdig-revet ost