Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Hak dilden og bland en dressing af sennep, olie, citron og karry. koldpresset olivenolie. dijonsennep. Kartoffelsalat forbindes oftest med massere af mayonnaise og som tilbehør til grillpølser eller frikadeller
Pensl kyllingebrysterne med lidt olieog grill på en grillpande til kødet er mørt. olie til pensling. Hak krydderurterne og vend med creme fraiche ogsennepog smag til med salt og peber
Kartoffelsalatmed quinoa, avocado og salatost (min version). At kombinere kartoflerne med quinoa, avocado og rød peberfrugt giver ikke bare en god smag
olie til stegning. Rør creme fraiche med hvidløg, sennep, sukker, salt og peber. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag
Skær kyllingen i store tern og vend dem med timian, hvidløg, olie, eddike og honning. olivenolie. Rør græsk yoghurtmed rødløg, radiser, sennep, purløg, salt og peber
olie til stegning. Tilsæt sennep, citronsaft og sukker og smag til med salt og peber. sennep. Frikadeller med en frisk smag af citron og rosmarin serveret med en lækker lun kartoffelsalat
rør salt, peber, honning, citronsaft, sennepog mayonnaise sammen. Jeg fører stolt arven videre med min egen variant, som i følge nogen er bedre end deres forgængere
Vend kabånajerne i rasp og steg dem ved god varme på en pande med rigeligt olieog vegansk smør. Server med klassisk tilbehør eller, som jeg foretrækker, med en grøn salat og en frisk kartoffelsalat