Kogning af pølser opskrifter

Bålmad! Bacon, pølser, bønner, tomater og æg …

Bålmad! Bacon, pølser, bønner, tomater og æg …

Når det er bruset af, så svitser du lige de stegte pølser – nu i skiver – deri. dér havde husets frue sørget for en stor omgang Kaiserschmarrn, hvilket gjorde rigtig godt, og for en tid fik minderne mod skiferie og sne nu, hvor vi ikke kommer afsted i år grundet vores sommertur Skandinavien rundt
Svensk pølseret med mere grønt

Svensk pølseret med mere grønt

En opdateret udgave af svensk pølseret med mindre kulhydrat og mere grønt end originalen, et hit hos både voksne og børn
Opskrift på hjemmelavet bolcher

Opskrift på hjemmelavet bolcher

Redskaber til bolsjekogning. målesprøjte til hurtig opmåling af smag. Kogning i aluminiumsgryde kan gøre at massen krystalliserer og bliver
Spinatbagels

Spinatbagels

Alternativt trilles dejen til aflangepølser. Tilsæt melet lidt af gangen, men hold noget af melet tilbage til senere
Gnocchi

Gnocchi

Du kan også koge dem med skræl på og pille dem efter kogning. Gnocchi er af italiensk oprindelse. Ordet ’gnocchi’ skulle angiveligt komme af det italienske ’nocchio’, som betyder en knude i et træ eller ’nocca’, som betyder kno
En anden Græskartærte

En anden Græskartærte

Min første fridag er så blevet brugt på en god lang gåtur med Charlie, græskartærte-bagning og kogningaf ingefærdrik (Ingefærdrik m
Bigos - Polsk gryderet med surkål

Bigos - Polsk gryderet med surkål

lidt mere bouillion under kogningen. Der smages til med salt, når retten kommer ud af ovnen. Øl med kraftig humlesmag passer bedst til retten
Lammerullepølse

Lammerullepølse

krydring og kogning. Jeg havde et lammeslag i fryseren og synes det var værd at prøve at få en lammerullepølse ud af det hen over weekenden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har lavet pølseretten med kartofler, men når rodfrugterne begynder at komme, vil jeg erstatte halvdelen af kartoflerne med persillerod eller pastinak
Fondue

Fondue

Til stegning/kogning i olie-, rødvins-, oste- og bouillonfondue kan du bruge hele eller udskårne grøntsager, f
Brunkager eller forsøg på samme

Brunkager eller forsøg på samme

Sukkermassen efter kogning. De hele krydderier kommes i en kaffekværn og males fint. Dejen, der nu er blød og smidig, rulles i pølser på bordet med lidt mel - jeg bruger bagepapir i teflon til at opbevare dem ind i, ruller to brunkagepølser ind i hvert ark, fra hver sin ende
Kalkunkebab med kikærtesalat

Kalkunkebab med kikærtesalat

afhængigaf tykkelsen på "pølserne". Kikærterne moses groft med en gaffel, eller blendes, så der både er halve kikærter tilbage
Sushi

Sushi

Det er den ultimative måde at nyde ferien på, efter et par travle skoleuger med bunker afafleveringer, store projekter og kompliceret matematiske beviser, der bare ikke ville sætte sig fast
Bagels med kanel og rosiner

Bagels med kanel og rosiner

Tag dem op (evt med en hulske), og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Fugt den ene ende med lidt vand, og sæt pølserne sammen til ringe

Tomatsuppe med muslinger og chorizo

Muslinger der ikke åbner sig efter kogningen skal ligeledes kasseres. bladene af. Billedet er taget af Bjørn Jacobsen til SØNDAG