Hvide bønner, som har stået i blød natten over og derefter kogt i ca. Grill pølser og bacon på en rist over ilden – her er det okay med en anelse flammer, så gør det bare inden, at bålet reelt er klar til den videre tilberedning, hvor der helst ikke må være for mange flammer
Da jeg kogte hamburgerryg til julefrokosten, gemte jeg kogevandet i køleskabet. Det giver en dejlig smag, men suppen bliver for røget og saltet hvis du erstatter al bouillonen med kogevandet fra hamburgerryggen
Manden i huset var til fisk, så han kom også røget makrel i sin samt en håndfuld kogt spaghetti. Den store knægt var til det stærke, så her røg der – ikke røget makrel, det sker ikke
Rør dressingen af creme fraiche, mayo, purløg, æbleeddike og rør det i salaten, sammen med bacon. En rest pasta, jeg brugte omkring 3 dl kogte penne. 1/2 dl god sprød røgetbaconSpidskål eller anden slagskål strimles i fine strimler
På billedet her har jeg serveret rosenkål med bacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
røget (men så lidt mindre, det er stærkere og mere markant i smagen). lidt god bacon i tern. røget (men så lidt mindre, det er stærkere og mere markant i smagen)
Og sådan fortsætter man med at tilføre mere væde, indtil kernerne er kogt godt. Dertil serverede jeg en rigtig god speltotto eller kornotto med rødkål og bacon
Server med kogte kartofler,dampede ærter og. 500 g røget flæsk (bacon). 500 g røget flæsk (bacon). Her er opskriften på en gammel sønderjysk ret, - med et lille tvist
Så forskellige fødevarer som croquetter af kød og grøntsager, kogte æg og boller (fx med enten rosiner eller æble – ”oliebollen” og ”appelflappen”) tilberedes også i friture