Jeg har lovet hende at lave nogetkonfekt til mine forældre til julen, så jeg tænkte at jeg ville lave noget hjemmelavet fudge, når hun nu er så glad for det
Når chokoladen er stivnet, er din hjemmelavede eiskonfekt klar til at blive serveret – kold fra køleskabet og gerne i selskab med andre julegodter, småkager, knas og hvad du holder af
Hvem elsker ikke karamel - tjaaa jeg gør og har så lidt fundet ud af at SALT KARAMEL er helt fantastisk i kager, så hvorfor ikke også i min JULEKONFEKT - håber også du har lyst til at prøve
Jeg havde fået lov at dele lidt ud af den gode Callebaut® Chokolade i flere varianter, både Gold, hvid, lysogmørkchokolade (jeg har et betalt samarbejde med Callebaut®) og derudover havde min tilbagevendende samarbejdspartner Odense Marcipan lagt både marcipan, nougat og masser af glimmer og poserne, så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang medkonfekten
Tilføj lidt efter lidt den passende mængde rom aroma til du er tilfreds med smagen (pas på du ikke kommer til at spise det hele mens du smager dig frem) pas på massen ikke bliver for blød (til føj evt lidt mere gammelt kage)
Jeg smelter som regel aldrig mere chokolade end jeg skal bruge, og jeg har altid mine færdig kager, flødeboller eller konfekt stående klar, så jeg hurtigt kan bruge chokoladen uden at den bliver for kold