Server retten med kogte ris og drys lid saltede peanuts på toppen. Skær kyllingefileterneistrimler, hak chilienfint, skær æblerne i tern og skær forårsløgene iringe
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. Kom kokosmælken på og giv det et opkog. Kom de frosne grønsager på panden og varm dem godt igennem et par minutter
Bland det sammen og tilsæt derefter kokosmælken og marizenablandingen. – peanutstiltopping (kommes i en frysepose og knuses ved at banke dem med fladen af en stor kniv)
Jeg har her fyldt dem med gulerødder, rød peber, mango, kylling, avocado og koriander. Dippen er lavet på kokosmælk, crunchy peanutbutter, ingefær og lime
Pad thai med grøntsager og peanuts / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Congee – asiatiskrisgrød med kylling og peanuts / Rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme / Spicythaisuppe med nudler, kylling og grønt
kyllingefilet. kokosmælk, fuldfed. Server med en banan iskiver, rosiner, saltede peanuts og ristet kokosmel (kokosmel tørristes på en pande et par minutter, til det har taget farve)
Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød. kokosmælk (det kan ikke anbefales at vælge en lightversion, da den er for tynd og flydende isinkonsistens)
Skær kyllingebrysteti mundrette bider. Hæld kokosmælki og drys med salt og peber. Server karryen med kogte ris (jasmin-ris er minfavorit) og for eksempel friske mangostykker drysset med lidt saltede peanuts