Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den i ovnen med bradepanden under. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den i ovnen med bradepanden under. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Lammekølle med gulerødder og oliven og ovnkartofler. Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Ingefær glaseret lammekølle med mandel tomatsalat1 lammekølle 1,5 kg3 kviste frisk rosmarin2 fed hvidløg1 glas ingefær marmelade (340gr)OlivenolieLæg lammekøllen i et ildfast fad. Sæt stegen i en 200 gr forvarmet ovn efter 45 minutter så tag stegen ud og pensl den med resten af ingefærmarmeladen og dryp med olivenolie. Lad lammekøllen hvile i 10 minutter før udskæring. Mandel tomatsalat200 gr mandler½ kg dadeltomater2 kviste mynte3 kviste bredbladet persille1 lille bundt purløg½ dl citronolivenolieTænd ovnen på 200 gr. 1 lammekølle 1,5 kg
Hvis du har en stor lammekølle skal du fordoble marinademængden. Har du ikke selv lyst til at udbene lammekøllen så få slagteren til at gøre det for dig
flødeLav nogle snit i lammekøllen på ca. Læg lammekøllen oven på og kom cherrytomaterne ovenpå. lammekølle 1. Hæld eddiken på og derefter øllet og kom derefter stegen i en forvarmet ovn på 140 grader og lad den stege i ca
Denne gang lavede jeg en form for spanske kartofler og rodfrugter bagt i ovn. Jeg nåede desværre ikke inden påske, at få lagt en aldelses lækker opskrift på intervalstegt lammekølle på bloggen
lammekølle – det er helt klassisk og lækkert. Jeg synes det er bedre end at bruge dem rå i ovnen, fordi man så kan være helt sikker på at nogle af dem ikke stadig er rå, når de tages ud