Super luftige, svampede og bløde. Gæren røres ud i tykmælken. 1 liter tykmælk. -) 1 liter tykmælk. Jeg har efterhånden bagt boller og franskbrød flere gange, hvor det bare ikke er blevet som jeg gerne ville have det
Hvededej skal hæve så det bliver luftige boller. Fødselsdagsboller. 4 dl rimælk1dltykmælk af en slags1 dl vandlunes til det er fingervarmt. 1dl tykmælk
Det er nogle store og luftige boller med en smag af kardemomme. I morgen kommer der 24 børn foruden vores egne til fødselsdag for den største af pigerne. Fødselsdagsboller 14 stkHele portionen indeholder 75 propoints/ca 5 propoints pr bolle50 gram gær4 dl lunkent vand1 æg1 spsk olie½ tsk salt2 spsk sukker1 tsk kardemomme650 gram hvedemelRør gæren ud i det lunkne vand
Disse boller er lette og luftige med den helt rigtige fødselsdagsbollesmag. Pynt dem med perlesukker, server dem med smør eller lav en bollekagemand/kone med glasur og farvet krymmel til de søde børn i børnehaven
Luftige boller Bollerne kan bruges både til morgenmad, frokost, kaffen, suppen, kort sagt alt. Kommunistboller Disse boller er ikke nogen, vi serverer som fødselsdagsboller – eller eftermiddagskaffen i de hele taget