Maltmel opskrifter

Fiberrige kyllingehorn

Fiberrige kyllingehorn

maltmel (kan undlades)250-300 g. - og en skøn date til gulerodsstavene i madpakkenFor det kræver altså nybagte sager, at komme ovenpå efter sådan en dum oplevelse med kålsuppekuren
Bryggerboller

Bryggerboller

Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Hurtigt ølandshvede brød

Hurtigt ølandshvede brød

Brødet er bagt med maltmel, det giver et lidt mørkere brød med en lækker dyb smag. Jeg har købt mit maltmel hos den lokale bager, men hvis du ikke kan få fat i det, kan det udelades af opskriften
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Bland derefter kruska og brændt maltmel i væsken. 5 dl mørk øl - Jeg brugte selv en Dark Ale fra Thisted Bryggeri1 spsk honning - 1 dl surdej - 10 gram gær - 1 spsk flagesalt - eller 1 tsk almindelig salt200 gram kruska - eller anden flerkornsblanding25 gram brændt maltmel - 175 gram goldblume fuldkornsmel - eller fuldkornshvedemel100 gram emmermel - 400 gram ølandshvedemel - Vejledning
AMO Surdejsbrød

AMO Surdejsbrød

er maltmel i. Melblandingen består hvedemel, rugsigtemel, hvedekimsurdej, salt og maltmel. Amylase findes også naturligt i maltmel, men der er jo allerede maltmel i blandingen, så de har nok ikke ville tilsætte for meget, da malten jo også er med til at give en let bitter smag
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

1 tsk maltmel (kan udelades). 1 tsk maltmel (kan udelades). Nu synes jeg, at det er på tide, at I får opskriften på det her super lækre, saftige, sprøde og mit absolut yndlingsrugbrød
Grovbrød

Grovbrød

Sidst men ikke mindst anvender jeg også lidt lyst maltmel i, som man sagtens kan vælge at udelade, men det er med til at forbedre grovbrødets hæveevne og giver samtidig en god dyb smag til brødet
Valnøddebrød

Valnøddebrød

) Hvis du ikke har maltmel på lager og ikke lige ved, hvor dette kan købes, så har de fleste helsekost-forretninger det og ellers plejer de store supermarkeder også at være behjælpelige
Kirstens boller

Kirstens boller

50g maltmel. 50g maltmel. Hvis Du, som mig, elsker den mørke smag fra rugbrødet og det lyse brøds lethed er disse boller måske noget for Dig
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

4 g maltmel (brændt malt – dette kan udelades). 4 g maltmel (brændt malt – dette kan udelades). Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det
Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. 2 spsk maltmel (kan undlades). 2 spsk maltmel (kan undlades)
Koldthævede morgenstykker med malt-, og grahamsmel

Koldthævede morgenstykker med malt-, og grahamsmel

10-15g maltmel. 10-15g maltmel. Der er ikke noget bedre end duftten at nybagt brød en søndag morgen. Med disse lækre morgenstykker kan du med garanti imponere familien, og helt uden stress og jag om morgenen
Megakerne Rugbrød

Megakerne Rugbrød

I en anden skål, blandes først øl, surdej, gær, salt, maltmel og sirup sammen. 25 gram brændt maltmel. 25 gram brændt maltmel
Schwarzbrot

Schwarzbrot

I det lækre hjemmelavede schwarzbrot anvendes der brændt maltmel for dels at farve brødet mørkt og dels for at give den særegne smag
Limfjordskanter

Limfjordskanter

1/2 liter limfjordsporter ( eller anden porter ) - 1 dl surdej - 550 gram hvedemel - 200 gram fuldkornshvedemel - 1 spsk ahornsirup - 50 gram maltmel - 1 spsk flagesalt - 100 gram hørfrø - 10 gram gær - Vejledning
Valnøddeboller

Valnøddeboller

Man kan også hvis du kan skaffe det komme maltmel i). Man kan også hvis du kan skaffe det komme maltmel i)