Groft brød med maltmel opskrifter

Groft Fiberbrød med Majsflager

Groft Fiberbrød med Majsflager

De fiberboller jeg har lavet tidligere var dog ikke så grove og med det her brød ville jeg gerne have et mere groftbrød så der er også anvendt både rugkerner og fuldkornsmel ( jeg brugte goldblume fuldkorn til det her brød, men du kan sagtens bruge almindelig fuldkornshvedemel )
Mørkt brød farvet med malt – er det sundt?

Mørkt brød farvet med malt – er det sundt?

Du kan nemt finde et sundt og groftbrød ved at gå efter Fuldkornslogoet og Nøglehulsmærket. I øjeblikket er der kommet en del fokus på malt også kendt som brændt maltmel, der ofte bruges som farve i brød
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Jeg kan love jer for, at det er vanedannende med sådan et luksusbrød. Opskriften er min mors, og jeg har heldigvis fået lov at dele den med jer
Bryggerboller

Bryggerboller

Det er lidt sjovt at maltmel bruges meget i industrien for at signalere “groftbrød”, men maltmelet i sig selv laver jo ikke brødetgroft
Grovbrød

Grovbrød

brødet ekstra groft. Sidst men ikke mindst anvender jeg også lidt lyst maltmel i, som man sagtens kan vælge at udelade, men det er med til at forbedre grovbrødets hæveevne og giver samtidig en god dyb smag til brødet
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften

Falsk foccacia m. rosmarin og havsalt

Hæld med nænsom hånd et skvæt olivenolie ud over brødet og drys til sidst medgroft havsalt. Jeg synes dog ikke det helt var nok, så jeg tænkte kreativt, og gik igang med at lave et kopi'brød, for nu havde jeg jo købt rosmarin
Limfjordskanter

Limfjordskanter

Brødtype. Fuldkorns surdejsboller med honning og kerner, Tidsforbrug. Det Nye Brød fra HTH. Lækre grove boller bagt med limfjordsporter
Brød til julen

Brød til julen

Al brød til julefrokosten er lavet med surdej og den tager en lille uge at få klar. Inden hævning pensles overfladen med vand
Rustikke rugboller med malt og femkorn

Rustikke rugboller med malt og femkorn

Desværre er det nogle gange for at narre fjenden, da det eftersigende kan få selv det lyseste brød til at se "groft" ud
Solboller

Solboller

Solbollerne indeholder masser af energi i form af kruska, græskarkerner og lidt groft mel. Brødtype . Det blandet medmaltmel og øl giver nogle flotte gyldne, sprøde og særdeles velsmagende boller
Sødt maltbrød

Sødt maltbrød

½ dl maltmel. Et stort brød. tilsæt sirup og sigt maltmelet ned til blandingen. Form et jævnt rundt brød, og skær et kryds i midten (det sikrere en ensartet bagning)

2-dags brød

I en skål blandes salt, stødt kommen og groft rugmel. Brødene kan enten kommes i smurte rugbrødsforme eller lægges på bageplader med bagepapir/bagemåtte

Hokkaidoboller

Skræl det yderste af græskarret bort, og riv resten groft. Sådan et vejr kan have sin charme, meeen den holder knapt så længe som solskin Når charmen er forsvundet, kan det være ret skønt at komme ind i varmen til et stykke friskbagt brød og et lunt tæppe