Mandel dackoise laves ved at piske æggehvide og sukker til en marengs. Hvis der piskes konstant, kan man se at de små bobler begynder at forsvinde og cremen bliver tykkere, tag den så af varmen
Pisk herefter langsomt indtil marengsen er ca. Hun har dog besluttet, at der ikke bliver bagt mere i køkkenet, før den store bunke af opskrifter er skrevet ind på bloggen
Pisk æggehviderne til et blødt skum og drys sukkeret i lidt efter lidt til marengsen blank og stiv. Drys sukkeret i lidt efter lidt mens der piskes til alt sukkeret er tilsæt og marengsen er blank og stiv
Rynker skal bekæmpes indefra, siges det – og man bliver heller ikke smuk af ingenting, vel. En lagkage med to bunde af nøddemarengs og den lækreste bløde choko-kaffecreme imellem og ovenpå
Pavlova er en dessert, som er lavet af marengs og fyldt med flødeskum, friske bær og frugter og måske også hakket chokolade, pistacienødder eller lignende