Marengs bliver blød opskrifter

Glutenfri rabarberkage med marengs

Glutenfri rabarberkage med marengs

Marengslåget er sprødt på toppen og blødt inden i. Pisk æggeblommer med sukker til det er luftigt, pisk den bløde margarine i og tilsæt yoghurten
Bedstefars skæg

Bedstefars skæg

Indtil marengsenbliver gylden. marengs. Fordel marengsen ud over bunden. Citronsaften giver en tættere og mere solid marengs

Salt Karamel Macarons

Pisk herefter langsomt indtil marengsen er ca. Hun har dog besluttet, at der ikke bliver bagt mere i køkkenet, før den store bunke af opskrifter er skrevet ind på bloggen
Syndig Lemon Merengue Pie

Syndig Lemon Merengue Pie

Kagen har den sprøde bund, det syrlige lemoncurd og den søde marengs, som er en himmelsk kombination
Lemonpie

Lemonpie

Hold nøje øje med marengsen, den får meget hurtigt farve og bliver meget hurtigt brændt. Topping – Marengs
Roulade med Skumfidusfyld og jorbærdkompot

Roulade med Skumfidusfyld og jorbærdkompot

 Pisk æggehviderne til et blødt skum og drys sukkeret i lidt efter lidt til marengsen blank og stiv. Drys sukkeret i lidt efter lidt mens der piskes til alt sukkeret er tilsæt og marengsen er blank og stiv
Lagkage af nøddemarengs med choko-kaffecreme

Lagkage af nøddemarengs med choko-kaffecreme

Rynker skal bekæmpes indefra, siges det – og man bliver heller ikke smuk af ingenting, vel. En lagkage med to bunde af nøddemarengs og den lækreste bløde choko-kaffecreme imellem og ovenpå
Citronfromage og lakridspopcorn

Citronfromage og lakridspopcorn

Små marengs dyppet i solbærpulver. Jo mere du pisker, jo mere luftig bliver fromagen. Der bliver altså en del kugler ud af mængden
Kvægfjordskagen med blåbær .

Kvægfjordskagen med blåbær .

Marengs. Pas på at den ikke bliver for tyk på midten. Forsøg ikke at flytte den før den er kold , det er en meget blød dej
Banan- og chokolademoussetærte

Banan- og chokolademoussetærte

Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtig som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs
Pavlova

Pavlova

Pavlova er en dessert, som er lavet af marengs og fyldt med flødeskum, friske bær og frugter og måske også hakket chokolade, pistacienødder eller lignende