Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtilmarinaden er en ensartet masse – olien vil gerne skille i starten, men bare rør godt rundt, så skal den nok samle sig
Bland alle ingredienserne tilmarinaden sammen og kom kyllingebrysterne ned i. Vend kyllingebrysterne ud på et stykke sølvpapir medmarinaden over, og pak dem godt ind i sølvpapir
med stavblender) blandingen til en pure. Lad ketchupen køle ned til stuetemperatur. Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiske kyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle”
Marinadetilkyllingespyd. Ingredienser tilmarinade. Pensl kyllingespyddenemedmarinaden. De bliver smurt med en frisk, let sødlig marinademed en anelse styrke fra ingefær og syrlighed fra lime
hæld også marinadenmed på panden, det giver lidt 'snask' til kødet. For at få kartoflerne sprøde, spredte vi dem ud over en bradepande smurt med lidt olie, og vendte dem ofte, meget ofte
Til at starte med, skal der laves en marinade som kyllingen kan hygge sig i. Den laves dagen før sandwichen skal spises, så marinaden har god tid til at trænge ind i kødet natten over
Varm wokken med lidt olie, svits kyllingenmed eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne