Marmorkagen er en meget klassisk kage, men den kan også blive en smule kedelig. Her er den piftet op med citronskal i den hvide dej og smeltet mørk chokolade i den brune
En lækker lækker marmorkage i en moderne version med citron og mørk chokolade. Dog er det ikke en helt klassisk version - den har fået et tvist med lækker frisk citron og mørk smeltet chokolade
Skærekage ( jeg brugte marmorkage fra Rema, da jeg ikke havde nogle kagerester i fryseren ). Smelt chokoladen og pensel den på toppen og drys med din valgte pynt
Valget blev Sune’s model, det var ham der lavede den sorte marmorkage, så jeg tænkte. Hæld den varme glaze masse ud over og rør meget forsigtigt rundt med en spatel mens chokoladen smelter
Den minder mig om min oldemor, som lavede en rigtig god sandkage og sikkert også en god marmorkage. Skal på skovtur med hele familien i morgen og har lavet denne kage
Det er den perfekte kombination af brownie og creamcheese med begravede hindbærskatte. Pas på at toppen ikke tager for meget farve, så dæk til med folie, hvis nødvendigtLad kagen køle lidt af før den spises - den kan også fryses ned
En lys dej medchokoladestykker og en mørk dej med valnødder. -) Begge deje er med banan. Del massen i to - den ene tilsættes der kakao og valnødder, den anden hakket chokolade
Kagerester skal da ikke gå til spilde, så derfor blev der lavet romkugler af resten af marmorkagen. Chokoladen smeltes og blandes med de øvrige ingredienser, hvorefter marcipanen rives i romkugledejen
Marmorkagemedchokolade og vanilje. Hvis du vil lave marmorkage, så del basen i to og tilsæt resten af ingredienserne til hver dej, men udskift kokosmelet i den ene dej med kakaopulver
Vi har her til aften - efter at have spist hjemmelavede burgere og jordbær med vanillecreme - sat tænderne i denne marmorkage, som jeg har bagt i eftermiddag