Med courgette og aubergine opskrifter

Svinemørbrad i svøm m. ratatouille og pesto

Svinemørbrad i svøm m. ratatouille og pesto

Drys med lidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande. * Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspirer i retten
Grillspyd  og ovnbagt ratatouille

Grillspyd og ovnbagt ratatouille

Drys køkkensalt over og lad aubergine stå og trække i en halv times tid mednoget tungt over sig. Tilsæt de to slags durum mel og rør med en el-pisker med dej kroge
Ratatouille på to måder

Ratatouille på to måder

Pres lidt med træspatel og mas væden fra. Slå to fluer med et smæk. Skær peberfrugter, tomater, auberginerogcourgetter i tern
Estragon kylling med rissalat

Estragon kylling med rissalat

Skær aubergineogcourgette i grove tern. Gnid kyllingen med salt indvendigt og udvendigt. Skyl citronen og skær den over

Vi skriver nu, år 2016

Jeg tog rigtig mange kilo på, da jeg var gravid med Oskar, og har faktisk overhovedet ikke tabt nogen siden
Oksemørbrad med spinatsalat og rodfrugter

Oksemørbrad med spinatsalat og rodfrugter

Bland olie, hvidløg og salt sammen og pensl mørbraden med blandingen. Salt og friskkværnet peber. eller ind til den har den ønskede kernetemperatur*, hvorefter den tages ud og pakkes ind i godt med alufolie
Lasagne

Lasagne

Skær imens løg, peberfrugt og squash (courgette) i tern og riv gulerødderne med kartoffelskrælleren. Læg endnu et godt, dækkende lag auberginerog afslut med et ligge et lag kødsauce

Ratatouille med special guest star

Traditionelt bruger man aubergine, courgette, tomater, peberfrugt, champignon, løg og hvidløg – men du kan sagtens lave en væltet-køleskab-version med det, du nu har på lager
Opskrift: Gratineret Pasta Ratatouille

Opskrift: Gratineret Pasta Ratatouille

Jeg har haft rimelig svært ved at finde på et navn til retten, udover "lækker grøntsagsret med oksekød og pasta", så for nu hedder den 'Gratineret Pasta Ratatouille', for det kunne godt være liiiidt derhenefter, bare tilsat nogle andre ting også, og så lyder 'Ratatouille' altså bare godt
Ratatouille

Ratatouille

Det dufter og smager virkelig godt. Først kommer løgene og de skal steges til de bliver klare uden at tage en masse farve

Ratatouille

Courgetten har et florlet kød, der suger smag meget fint, og blander sin egen smag med saucen helt fortrinligt

Ratatouille

Løgene hakkes fint og kommes i en stor tykbundet gryde med olien. Svitses let og de hakkede tomater, auberginer i stykker, courgetter i stykker og de fintskårne peberfrugter kommes ved

Ovnbagt ratatouille

herbes de provence, timian eller rosmarinSalt og peberSkær auberginerne i tern, læg dem i et dørslag og drys godt med fint salt (groft salt kan godt bruges)

Grillet ratatouille salat

Grillet ratatouille med masser af grønsager og ristede mandler. Halver og udkern peberfrugten og skær den i både