Det er MetteBlomsterbergs opskrift, jeg har brugt. Tempereret, god mørk chokolade (gluten - og mælkefri)Rør æg, sukker, kokosmel, revet marcipan og appelsinskal til dejen samler sig
Min æbletærte er inspireret af MetteBlomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag
Jeg brugte MetteBlomsterbergs opskrift, og den smager altså virkelig lækkert. Marcipan og flormelis røres sammen med spartel på røremaskine, - alternativt æltes det i hænderne
Opskriften vi fulgte var primært en inspiration fra MetteBlomsterbergs flødebolleopskrift, med små justeringer både i forhold til bagning af bunden og valg af skum
Opskriften er desuden fundet hos MetteBlomsterberg. ) får I her en opskrift på lækre kokostoppe. Utroligt nok fik jeg ikke taget et eneste billede af de mange toppe, efter chokoladen var størknet – de blev simpelthen spist til lillebrors fødselsdag Så I må forstille jer hvordan de ser ud færdige