Dejen hæver en del i ovnen, så fyld ikke formene helt op. Jeg har længe haft lyst til muffinsmed hasselnødder og chokolade, for det minder mig den første muffinopskrift, jeg prøvede som barn
fyld bunden af formene med den blå farve. Pas på med ikke at bage de forskellige lag i for lang tid, i så fald ender man med nogle tørre og kedelige muffins
Fyld dejen i muffinsforme. Fyld kun formene ¾ op. Prøv med en tandstik i midten af kagerne. 12 - 14 stk2½ dl hvedemel½ tsk stødt kanel¼ tsk salt1 tsk natron3 spsk smør, smeltet og afkølet1 dl honning (flydende)1 æg1 tsk vanillesukker2½ dl revet squash1 æble finthakketBland mel, kanel, salt og natron i en skål
Fyld dejen i papirsklædte muffinsforme. Æblefyld. havregrødmuffinsmed kerner og banan. Disse muffins er karamelliserede og super sprøde på overfladen og lækre saftige indeni