Start med få dråber og tilsidst kan olien hældes i en tynd stråle. I forhold til mayonaissen er det vigtigt, at æggeblommer og olie har stuetemperatur, da mayo´en ellers nemt skiller
Varm honning/sirup og olie på en pande. Det gode ved ovenstående opskrifter er, at det meste af 'arbejdet' kan laves på forhånd (både til de koldhævede boller og den græske yoghurt) og det er derfor perfekt til en søndag med tømmermænd eller til de travle morgener, hvor man ikke vil gå på kompromis medsmagen og kvaliteten
koldtpresset avocadoolie. Tilgengæld er jeg helt pjattet med kyllingespyd – både på grill og i ovn. Jeg er også rigtig glad for kylling, men indimellem får jeg en idé om at kylling ikke smager godt, og så har jeg ikke lyst til at spise det
Olivenolie. Sidst vi lavede vores egen ravioli var det denne version med spinat og gedeost som efterfølgende blev vendt i smør og salvie og smagt til med friskrevet parmesan ost, mums
Pestoen er lavet på friske og skønne urter, sprøde pinjekerner og en god olie. Den kan peppe enhver ‘almindelig‘ hverdagsopskrift op udover at være sprængfyldt med sunde næringsstoffer
Smag til med salt og juster tykkelsen medolie hvis den er for tyk. solsikkeolie. Har skiftet pinjekernerne ud med solsikkefrø som er med til at give en lidt anden med rigtig lækker smag til pestoen