tomat, peber(hvad du ellers ville bruge i en omelet). Bag iovneni ca. Indrømmet… Billedet her gør virkeligintet godt for præsentationen af denne lille ret
En roulade, af en slags omelet med laks og cremet fyld. Når roulade-bunden er bagtfærdig og let gylden, smøres fyldet på, og derefter fordeles laksen ud over, så ruller man det hele, rimelig stramt sammen og så ligges rullen i køleskabet, i en timestid, inden den skæres iskiver og serveres
Frittata er egentlig bare en omelet, der ikke er foldet sammen. Det med at få bagtfrittataen ovenpå, uden at komme panden iovnen, kan godt være svært, men jeg har et godt tip - læs det nede iopskriften
Frittata er en italienskomelet – nogen kalder det en æggekage. foccacia eller chiabatta, men naan bagt med lidt hakkede oliven og drysset med tørret rosmarinvil også være fint
Jeg lavede en frugtsalat, bagte tomater og en omelet. Bagte tomater. Det er min gode veninde Anna Charlotte der har introduceretmigtilomeletverdenen, som har et væld af muligheder
Resten af det sammenpiskede æg kan lige røres op med en anelse mælk og kartoffelmel, og sættes indiovneni bunden mens du bager scones, så har du en lilleminiomelet