Min opskrift påfyldtechokolader. Hvis det volder dig problemer kan du anvende en stavblender i chokoladen, og på den måde samle ganachen og gøre den blank
Lad karamelen afkøle på en tallerken, tildækket med bagepapir. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Jeg har vitterligt hverken noget imod sukker eller smør, men jeg synes nu, at det er smart, hvis det kan erstattes med en sundere ingrediens som banan uden at gå på kompromis med smag og konsistens
Fordel hindbærovenpå og tryk dem ned i dejen. Den må ikke få for meget – der skal akkurat ikke komme noget dej på, hvis du stikker en nål eller lille, skarp kniv ned i
Jeg har lavet lidt om på opskriften og tilført lidt flere forskellige nødder og den hvide chokolademed citron havde jeg ikke så det blev ren hvid chokolade og revet øko citron
Herefter sættes de på køl igen, gerne i fryser, for at holde formen. Til trods for, at der findes de sundere og økologiske alternativer, findes der alt for mange snackbarer som er fyldtmed en masse unødvendige E-numre
Jeg fandt store efterårs hindbær i haven og har toppet med disse, men jeg er sikker på at de også vil smage ret godt med bananskiver og måske en lille top af flødeskum
Læg dem ud på en bagerist til de er kolde. Macarons eller franske makroner lavet med frysetørret hindbær og lagt sammen med hvid chokolade genache med lakrids
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldtmedhindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Fordel hindbærcrèmenpå kiksebundene, pynt medhindbær og karamelliserede hasselnødder. Den her opskrift giver dog et ret godt bud på netop sådan en kage
Ovenpå sukkeret lægges den hakkede chokolade og de hakkede mandler (gem lidt mandler til toppen). Hvis man ikke fletter, så rids lidt huller ned igennem toppen på dejen, så den kan “ånde” under bagningen