på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere
Så ja nu får i opskrifter på det hele. kommer lidt an på din ovn. Bland mel, salt, chilipuler og øl (danskvand) massen må ikke være for tynd da det så ikke hænger fast på løgene
Se også mit tidligere indlæg, hvor jeg kommer med generelle råd til, hvordan du sparer penge påmad. Hvis man ikke er vant til at spise vegansk, tror man måske, at man som veganer skal huske at spise meget varieret, at man skal være særligt opmærksom på aminosyrer, og at man skal spise kilovis af grønkål og broccoli for at få kalcium nok
Min mad. Laura's mad. Sådan så vores aftensmad ud i aftes. Laura er ikke den nemmeste baby for tiden, så jeg har ikke haft meget tid til at opdatere bloggen