På tagine med kikærter opskrifter

Marrokansk tagine med oksekød

Tilføj krydderier, kikærter, tomatpure og bouillon og læg låg og kom din stegeso ind i en kold ovn
marokkansk grøntsagsgryde m kikærter

marokkansk grøntsagsgryde m kikærter

markederne i Marokko kan man købe både tørrede kikærter og kikærter, som er udblødt og kogt, som det ses billedet nedenfor
Lammetagine med honning og grønt

Lammetagine med honning og grønt

Hæld vand til det dækker. Tilsæt fennikler, savoykål og kikærter i gryden.                                                                                 Pynt taginenmed hakket fennikelstilke og top
Det veganske Aarhus

Det veganske Aarhus

Du SKAL gøre dig selv den tjeneste at kigge forbi den mest populære bod Aarhus Street Food og få en vegansk pita med falafel og urtedressing
Okse tagine med kikærter

Okse tagine med kikærter

At lave mad i tagine er gået hen og blevet en slags "fast food" for mig. Til denne ret brugte jeg oksekød, gerne med lidt fedt så det ikke bliver tørt og Ras el hanout, som er en marrokansk krydderi blandning
marokkansk tagine m “brændt” aubergine

marokkansk tagine m “brændt” aubergine

  Sæt tomaterne bagepladen og drys med mynte, presset hvidløg, sukker, salt og peber. Når auberginerne grilles lidt hårdt under grillen eller et gasblus, får de en dejlig ”røget” smag
ugens menu uge 7 2014 – tagine fra Marokko

ugens menu uge 7 2014 – tagine fra Marokko

Jeg var meget imponeret over de snorlige pyramider, indtil jeg blev gjort opmærksom , at de er lavet af pap, smurt med lim og drysset med krydderierne som det ses et par af fotoene nedenfor
Oksekødstagine

Oksekødstagine

Til hendes næste besøg her Bornholm havde jeg derfor et stort ønske om at kvittere for denne smukke gestus med at lave en lækker ret i taginen
Citronsaft med ingefær

Citronsaft med ingefær

Så er jeg tilbage efter en lille pause bloggen. Okse taginemedkikærter. At lave mad i tagine er gået hen og blevet en slags "fast food" for mig
Torvehallerne

Torvehallerne

Har haft vildt lyst til Cafe Nordens tomatsuppe her det sidste men har endnu ikke formået at lave en der smager bare lidt som den

Marokkansk lam i tagine

Servér med ris og friskhakket friskhakket mynte. Blandt kød, gulerødder, løg, kikærter og svesker/abrikoser i en stor skål