Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt. Hvedemel. Jeg har for noget tid siden bagt disse lækre grove pølsehorn
Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige
Derefter blander du alle de resterende ingredienser i, undtagen hvedemelet, og blander godt. Jeg glemmer ikke, da en af mine gode venner fortalte mig, at det her da var verdens grimmeste pølsehorn
Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken. Dej til pølsehorn (16 stk). 300 g hvedemel. 100 g grahamsmel. Lig pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min. Pisk et æg sammen, pensel pølsehornene og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca
Derefter blander du alle de resterende ingredienser i, undtagen hvedemelet, og blander godt. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær
Creme fraice, revet squash og gulerod, salt, rug- og grahamsmel tilsættes. hvedemel. Nu tilsættes hvedemel inde din dej er æltet godt sammen til en ensartet masse
Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel, havregryn og fuldkornshvedemelet, og rør godt rundt. Tilsæt hvedemel lidt af gangen til dejen ikke længere er klistret