Læg pølsehornene på bradepande beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve ca. Jeg har her lavet dem i en grov udgave med en masse fuldkorn, så de mætter dejligt og bidrager med kostfibre
fuldkornshvedemel. Et helt perfekt groft pølsehorn. fuldkornshvedemel. Uha, hvor skal jeg love for, at de her pølsehorn mætter godt uden at være tunge i det
Fortsæt på samme måde med resten. Hold øje med dem,. 1/2 cup grahamsmel eller fuldkornshvedemel. Pølsehornene bages på en bageplade i 20-25 minutter i en 220 grader varmluft. 1/2 cup grahamsmel eller fuldkornshvedemel
Jeg har altid haft eller anden idé om, at pølsehorn var noget magværk at bage, men efter mødet med denne skønne vejledning til fremgangsmåde, var dét at få delene samlet jo piece of cake
Pizzasnegle og pølsehorn behøver bestemt ikke at være usunde. Godt tip -- Havre/ruggryn kan hverken ses eller smages, dermed "snyder" man fuldkorn ned i dem
Mad og sundhed
Pølsehornmed squash og gulerod Jeg er stor fan af bloggen Twin Food og jeg synes deres opskrifter ser noget så lækre ud