Pandekager med grøntsager opskrifter

Mexicanske Pandekager med Salsa

Mexicanske Pandekager med Salsa

Bland grøntsagernemed løg, hvidløg og koriander. Læg kartoffel, courgette og gulerod på et viskestykke og pres så meget væske ud af grøntsagerne som muligt
Pandekager med oksekødsfyld

Pandekager med oksekødsfyld

Server med kogte grøntsager eller en god salat. Rul pandekagerne sammen og læg dem tæt og med sammenføjningen nedad i et smurt ildfast fad
Mexicanske pandekager

Mexicanske pandekager

Kødet steges med krydderi-mixen, men grøntsagerne gøres klar. 8 tortillapandekager. 4 personer. 500 g oksekød/kylling
Fyldte pandekager med kylling

Fyldte pandekager med kylling

Pandekagerne kan serveres med en grøn salat med de grøntsager, man nu har i køleskabet og gerne fetaost
Pandekager med rødbede

Pandekager med rødbede

Pandekagermedgrøntsager er tungere en alm. grøntsagspandekager, og jeg er særligt vild med de flotte farver
Lækre, fluffy amerikanske pandekager

Lækre, fluffy amerikanske pandekager

Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
Fried rice med grøntsager

Fried rice med grøntsager

Pisk æggene sammen med fløde og fish sauce. Brug hvad du har i køleskabet af grøntsager. Server med sød chilisauce
Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager

Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager

Anret grøntsagerne på et fad eller i separate  skåle. Fordel kødsovsen på 4 pandekager, og lad de spisende selv komme grøntsager, græskarkerner, yoghurt. De 2 sidste tortillas kan halveres og spises med resten af fyldet, men uden kødsovs. 1 kg af de grøntsager, du har i køleskabet, eller 200 g rødkål eller hvidkål. 4-6 tortillapandekager, gerne fuldkorn
Enchiladas med kylling og ost

Enchiladas med kylling og ost

Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen