Læg en tallerken eller låg over og et eller andet tungt, som kan presse ned mod auberginerne. Denne simple pastaretmed tomatsovs og fritterede auberginer er en egnsret fra Sicilien, nærmere bestemt byen Catania
Selvom pastaen her ved os er skiftet ud med revet squash, gør det bestemt ikke tungryden dårligere. Vi laver den stadig med majs i - det er en af vores ikke-LCHF laster
Dette er en bombe af en ret, som ligger godt og tungt i maven. Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
Selv hvis du kæmper med et lidt mere kræsent barn, plejer der altid at være et eller andet i pastasalaten de kan lide – og resten kan jo pilles fra efter behag
Tilsæt den allerede kogte pasta og smag saucen til. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen