Pasteuriserede æggehvider opskrifter

Flødeboller med lakrids og hindbær

Flødeboller med lakrids og hindbær

150 g pasteuriseredeæggehvider. 150 pasteuriseredeæggehvider. Mens sukkerlagen koger piskes æggehviderne med de resterende 30 g sukker, og når lagen er tilstrækkelig varm tilsættes den æggemassen under fortsat piskning. 150 g pasteuriseredeæggehvider. 150 pasteuriseredeæggehvider
Citronmåne-cupcakes

Citronmåne-cupcakes

Imens der omrøres i æggehviderne tilsættes den varme sukkerlage langsomt til massen. 4,5 pasteuriseredeæggehvider. Imens røres æggehviderne med de resterende 25 g sukker til en let skum. 4,5 pasteuriseredeæggehvider
Sprød Marengs

Sprød Marengs

Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriseredeæggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Nøddekage med rabarberskum

Nøddekage med rabarberskum

 Pisk æggehvider og sukker luftigt. 4 bægre pasteuriseredeæggehvider. Forleden smagte jeg en af de skønneste kager, jeg længe er stødt på
Marcipanmuffins med hindbærflødebolle-topping

Marcipanmuffins med hindbærflødebolle-topping

Pisk imens æggehviderne let. 75 gram pasteuriseredeæggehvider. Tilsæt derefter sukkerlagen langsomt og pisk æggehviderne stive med en håndpisker i 15 minutter, så æggehviderne bliver meget stive (pisk eventuelt hindbærrerne med de sidste fem minutter). 75 gram pasteuriseredeæggehvider
Tiramisu med hindbær og hvid chokolade

Tiramisu med hindbær og hvid chokolade

Pisk æggehviderne stive og vend i dem i cremen. Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1 pakke)3 pasteuriserede æggeblommer3 pasteuriseredeæggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad. 3 pasteuriserede æggeblommer. 3 pasteuriseredeæggehvider
Kartoffelsoufflé

Kartoffelsoufflé

Vil du undgå denne ydmygelse, så køb pasteuriserede æggeblommer og æggehvider særskilt i små bæger. Pisk æggehviderne stive
Hindbær/Vanilje Cupcakes med Hindbær Guf - til BABYSHOWER

Hindbær/Vanilje Cupcakes med Hindbær Guf - til BABYSHOWER

2 dl pasteuriseredeæggehvider. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Chokolade og karamellagkage til Halloween

Chokolade og karamellagkage til Halloween

Rør resten af sukkeret, æggehviderne og salt sammen i en skål, som kan sættes over vandbad.  Tag skålen af varmen og med en elpisker piskes æggehviderne meget stive
Citrontærte med marengslåg

Citrontærte med marengslåg

Pisk flormelis og æggehvider sammen i en skål. 3 æg, pasteuriserede. 4 æggehvider, pasteuriserede. 4 æggehvider
Hjemmerørt Aioli

Hjemmerørt Aioli

   2 pasteuriserede æggeblommer   1 pasteuriseret æggehvide. 2 pasteuriserede æggeblommer 1 pasteuriseret æggehvide
Opskrift på marshmallow frosting

Opskrift på marshmallow frosting

Pisk sukker, æggehvider og salt over et vandbad, indtil sukkeret er opløst og massen er fingervarm (omkring fem minutter)
Hjemmerørt Aioli

Hjemmerørt Aioli

2 (pasteuriserede) æggeblommer. Bon appétit 2 (pasteuriserede) æggeblommer. Hvis man er til hvidløg er man formegentlig også til aioli - en genial spansk dip/kold sauce, som komplimenterer mange retter rigtig godt
Bagte rabarber med hvid chokolademousse

Bagte rabarber med hvid chokolademousse

Pisk æggehviderne sammen med flormelis, til massen bliver hel stiv. Vend forsigtigt flødeskummet med den afkølede chokolade og vend det til sidst sammen med de piskede æggehvider