Pastinak mos opskrifter

SMÅ BØFFER - MOS - RØDBEDER (Klassisk millionbøf)

SMÅ BØFFER - MOS - RØDBEDER (Klassisk millionbøf)

Skræl kartofler, gulerod samt pastinak. MOS. MOS. (Salt vil gøre mosen sej. Hæld vanden fra og mos det hele sammen med en kartoffelstøder, til en lækker konsistens og tilføj smør, mælk og smag til med salt
ovnbagt rodfrugtmos

ovnbagt rodfrugtmos

kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
Stroganoff

Stroganoff

Jeg valgte en mos der var lavet af persillerødder og pastinak, halvt af hver. Spises traditionelt med kartoffelmos
Torskerognsfrikadeller med Rodfrugtfritter og Kryddermayo

Torskerognsfrikadeller med Rodfrugtfritter og Kryddermayo

gulerod, rødbede, persillerod, pastinak). Mos kartofler og torskerogn og ælt godt sammen. Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller
Pot au feu

Pot au feu

Mos dem med en kartoffelmoser. Rør olivenolie, flagesalt, friskkværnet peber i mosen. Vend skyr i kartoffelmosen
Græskarsuppe på den nemme måde

Græskarsuppe på den nemme måde

Skræl gulerødder, pastinak og kartofler og IKKE dit græskar og skær det hele ud i grove tern. Efter kogetiden tages gryden af varmen, og det hele blendes til en fin mos

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
Gryderet til en kold mandag

Gryderet til en kold mandag

Skrald pastinak og persillerod. Mos dem med en kartoffelmoser. Rør smør, flagesalt, friskkværnet peber i mosen
Lækker simremad med svinekæber

Lækker simremad med svinekæber

Tilsæt groft udskårne gulerødder, pastinakker, løg i både og hakket hvidløg og lad det hele brune i nogle minutter
Brændende kærlighed version 2.0

Brændende kærlighed version 2.0

Mos dem til en lind og blød mos med lidt af kogevandet, en lille klat smør og lidt fløde. Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændende kærlighed