Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerigeboller, og det giver en fantastisk smag
De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Det kan du få ved at skrue ned for sukker og stivelsesholdige fødevarer såsom hvidt brød, hvide ris og kartofler og skrue op for proteinrige fødevarer og grove kulhydrater, der mætter – det får blodsukkeret til at stige og falde stille og roligt, så du lettere undgår de store udsving der lokker dig i sukkerfælden og påvirker humøret
Jeg fik bakset disse grønne lækkerheder sammen, der er gjort lidt ekstra proteinrige, således de også kan fungere som en mættende snack i sig selv uden pålæg
Du kan bage på ikke fedtreduceret nøddemel, så bliver bollerne bare ikke så luftige. arrowroot eller Maizena, det giver sprødere boller (kan udelades, hvis du er meget striks med kulhydrater)
Den sundeste og bedste version af gulerodsboller er lige landet på bloggen. Ikke nok med at de er low-carb og proteinrige, de er også kaloriefattige og indeholder kun ca