De kan både være rå eller kogte. Sørg for at rense alle rejerne grundigt og pille alle skallerne af. Bland alle rejerne i skålen med kærnemælksblandingen
Fyldet til dejen består traditionelt set af tynde skiver svinekød, rejer og bønnespire. svinekødet og rejerne kan eksempelvis erstattes med tofu, kylling, grøntsager eller andre typer seafood
Tør rejerne med køkkenrulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme, ca. Vend rejerne med agurkerne og lad dem trække mens tilbehøret gøres klar
Så skal det helst stå i en skål ved siden af (og jeg kan ikke bebrejde drengen, for som barn var jeg heller ikke i stand til at spise to forskellige råvarer i den samme mundfuld)
I rå udgave er det en meget tør og bitter oplevelse, men når den tilberedes – enten koges, bages eller steges, bliver den saftig, lækker – blød men med et bid i
Møblerne er rå, skandinaviske træ-møbler. Rejer og brunet smør. Råbuk og valnød, mælkebøtter. En tjener fortalte os, at rejerne nogle gange hopper ud på bordet, så man skal være hurtig om at snuppe dem
Personligt foretrækker vi fint skåret kylling og rejer). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Et fad med skiver af gulerødder, strimler af rød peber, rå løg og dampet broccoli. Nedenfor kan du finde links til opskrifter på ovenstående, samt opskrifter på miniburgere, marinader og en enkelt ny opskrift i raclettesammenhæng her på bloggen, nemlig hvidløg-citronmarinerede rejer
Det kan være lidt hårdt for systemet at nedbryde rå grønkål, den er fyldt med fibre – så gå forsigtigt frem med portionerne hvis dit system er lidt sart