Røget spæk opskrifter

Hurtigløbende benløse fugle

Hurtigløbende benløse fugle

Bank schnitzlerne helt flade, læg et stykke spæk og en gulerodsstav på og rul sammen til en lille “roulade”
Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røgetspæk eller bacon

Bålmad: Dyrekølle

Røget paprika. Kortere stegetid og en omgang spæk hæklet ind i kødet, det vil nok gøre underværker. Gnid den herefter grundigt med salt, peber og røget paprika
Fine forårsruller spækket med grønt – mums!

Fine forårsruller spækket med grønt – mums!

Forårsruller er en af de ting, som er røget langt ud af min menu. Det vil altså sige ”købe-forårsruller”, for her forleden fik jeg mod på at lave hjemmelavede forårsruller i en vegetarisk udgave og det bliver absolut ikke sidste gang

Gåsecroquetter med røget yoghurt

hakket svinespæk. Røget yoghurtIngredienser. før yoghurten er godt røget. røget og hakket gåse-confit. 1) Rør en fars af gåsekød, spæk, confit, skalotteløg og krydderier. 3) Drys de varme croqutter med salt og server dem med røget yoghurt som dip

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad
Det Glade Vanvid...

Det Glade Vanvid...

Laksecrepiné på Sønderjysk hvidkål med muskat, syltede løgflager med karry & smørstegt revet rugbrød hertil brunet smør, grønkålsskum med røgetspæk & rødkålscrudite med trøffel-citronmarinade
Geranium

Geranium

Dådyr, røgetspæk & rødbede. "Røget laks" med bornholmsk sennep & timian. Sprød aks af Kornly med høost. Gulerod og havtorn
Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

røgetspæk skåret i tern. Spæk steges gyldne på en pande, tages af og lægges på en tallerken med køkkenrulle

Hakket fricandeau

I stedet for røgetspæk, brugte jeg røget bacon. Farsen samles om spækskiverne, så de ligner frikadeller
Pastaret med kødsovs med rodfrugter

Pastaret med kødsovs med rodfrugter

Røgetspæk eller salami skæres i små tern. Steg de små spækterninger sprøde i olien. 50 g røgetspæk (eller salami), 1 stort løg, ½ l kødfond (evt

Hjemmelavet medister - medisterpølse

røget) (kan undværes)½ tsk. røget) (kan undværes). 1 portion frikadellefars100 gram spæk uden svær (evt. 100 gram spæk uden svær (evt

Pastaret med kødsovs med rodfrugter

Røgetspæk eller salami skæres i små tern. Steg de små spækterninger sprøde i olien. 50 g røgetspæk (eller salami), 1 stort løg, ½ l kødfond (evt