Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Yoghurt is med bærPisk 2 æg og 4-5 spsk. sukker (afhængig af hvor sød du vil ha den)Mos 225gr bær (jeg brugte jordbær og hindbær) med en gaffel og bland med4 dl. tyrkisk yoghurtBland det hele sammen (gerne med en håndmixer)Sæt i fryseren ca 4-5 timerRør om et par gange i løbet af frysetiden for at minimere is-krystallerne i isenVoila. 4 dl tyrkisk yoghurt
Yoghurtmed skovbær og trekornsflager toppet med æbler og honning. top den med æbler i små tern og en lille smule akaciehonning eller en anden honning hvis det ønskes
natural yoghurtOg hele molevitten vendes blot op i blenderen (eller blendes med stavblender i et højt glas), blendes til frugten er nogenlunde most og yoghurten er vendt godt rundt, hældes på glas eller i en skål og nydes dernæst med et par friske blåbær på toppen
G. r. e. s. k. y. o. g. h. u. t. i. l. f. a. n. d. v. å. m. V. j. p. H. ø. I. 1. 9. 4. 0. D. E. b. ,. 2. 7. N. c. T. 6. 8. B. æ. L. P. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
De mindre ben kan man mærke med fingrene. Røget makrel er lækkert, det er sundt og så er det hurtig mad hvad enten du skal servere frokost eller en let middag
Frozen yoghurtmed det samme – den letteste opskrift. Hovedingredienserne er frossen overmoden banan og skyr/kvark, derefter kan du tilsætte smage som vanillepulver, kakaopulver, chokoladestykker, lidt sukrin+, pistaciearoma og pistacienødder, mandler, frosne bær, acaipulver, lucumapulver, peanut butter - ja om du vil en proteinpulver med smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.