Rugbrød i lange baner, hvidt brød til rejesalaten – måske et groft brød som Dybbøl-brødet. Her har du opskriften på et driftsikkert, nemt, hvidt brød med spelt og hvede, god og saftig krumme og sprød skorpe
Den bløde og lækre og alligevel friske rejesalat smager fantastisk på hjemmebagt grovbrød – for eksempel bagt efter opskriften på grove boller med rug, honning og hørfrø
Det er også muligt at medbringe rejesalaten og putte den påsandwichbrødet kort før den skal spises. Men skal den med på madpakken er man nødt til at bruge mayonnaise sammen med creme fraiche, da sandwichen ellers bliver meget våd og slatten
Så find min anden opskrift pårejesalat med ananas. Spis den påfuldkornsfranskbrød, fuldkornsrugbrød, fuldkornsknækbrød, fuldkornspitabrød eller lav en fuldkornspandekage/pirog og put den i
Når brødet er kølet af kommes rejesalatenpå og serveres straks. Skær rugbrødet i kvarte trækanter og rist rugbrødpå en brødrister, så det bliver godt sprødt
Jeg er sikker på, at rejesalaten også kan serveres påbrød, evt. - Når kartoflerne er færdige, tages de ud af ovnen og der skæres et kryds i midten, hvori der puttes en passende mængde rejesalat