Ribben i ovn opskrifter

Asiatiske ribben

Asiatiske ribben

Kom vand ned i bunden af et rektangulært ovnfast fad og placer alufolie og efterlad nok folie over enderne til at nå ned til bordet
Grillet Lammeryg

Grillet Lammeryg

timian, helst friskHvidløgSaltPeber. rosmarin, helst frisk. timian, helst frisk. Hvidløg. ½ lammeryg på 1½ kg (2 ribben per person)rosmarin, helst frisk. ½ lammeryg på 1½ kg (2 ribben per person)
Hjemmelavede spareribs

Hjemmelavede spareribs

De købte ribben fremstår ultra snaskede og meget fedtet i kødet. De er langt lækre og mere kødfulde end dem som du støver frem fra køledisken og det kræver faktisk et minimum af indsats fra dig - det meste af tiden bruges jo på tilberedningiovnen
Côte de boeuf - Oksekotelet

Côte de boeuf - Oksekotelet

Den skæres af den del af højrebet med Ribben, dvs. Udskæringen steges hårdt på panden og steges færdigiovn v

KRYDREDE RIBBEN

Hvis du steger kødet iovnen kan marinaden serveres til, ellers må du nok bruge smeltet smør. Skær ribbenene ud iportionsstykker, og læg dem i et dybt fad

Flæskesteg paleo style

ribben, uden mørbradklods og ben. Hæld ½ l vand i bradepanden og sæt stegen midti en kold ovn. Moderne FlæskestegJeg kan godt lide af bringe noget frisktindtil en eller lidtkedelig flæskesteg

Moderne Flæskesteg

ribben, uden mørbradklods og ben. i bradepanden og sæt stegen midti en kold ovn. lide af bringe noget frisktindtil en eller lidtkedelig flæskesteg

Jule flæskesteg

ribben, uden mørbradklods og ben. Hæld ½ l vand i bradepanden og sæt stegen midti en kold ovn. Moderne FlæskestegJeg kan godt lide af bringe noget frisktindtil en eller lidtkedelig flæskesteg