Ris som tilbehør til mørbrad opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

I mit barndomshjem blev det lavet med svinekød i tern som blev svitset i store mængder karry, hvorefter der blev tilsæt vand og lidt fløde
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Oskar derimod var sulten før maden var færdig, og det var lidt ærgerligt da han ellers for tiden er vild med ris og flødesauce

Crock-Pot Chiligryte ♫♪

Server retten med tilbehør etter eget ønske, jeg brukte ris, brokkoli og gulrøtter. Dryss over frisk, hakket koriander, bruk stilken, det er der mye av smaken sitter
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Server med gode salater, ris, kartofler og svampesovs. Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"

JULEFROKOST PÅ HOTEL MARRIOT 2013

Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te

Simremad

Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt

Sushi

Tilberedrisenesom angivet på dinnerkittet. Men skal det være frisk, så er vi stadig mere tilfriske eller vietnamesiske forårsruller