Ristet havregryn med sirup opskrifter

Sund anderledes granola + opskrift på sund parfait

Sund anderledes granola + opskrift på sund parfait

Ud kommer en herlig kanel-sød granola med knas og crunch, og lidt en smag af en god kanelkage. Ligesom musli er de fleste ofte tilsat sukker/honning/sirup og en form for fedtstof - kokosolie eller smør
Granola - en knasende god værtindegave

Granola - en knasende god værtindegave

Havregryn. Det er virkelig en luksus morgenmad, og jeg glæder mig allerede til sommerens friske bær som sammen med et sprødt drys udgør den helt perfekte morgenmad
Hjemmelavet müsli & marinerede bær

Hjemmelavet müsli & marinerede bær

med lidt sirup, frugt eller hjemmelavede marinerede bær. I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
Mysli

Mysli

Bland femkornsblanding, havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, mandler og kokosflager. Fordel ahornsirup og olie udover
RUGBRØD

RUGBRØD

vand i, sammen med øl, brun farin, sirup, solsikkekerner, havregryn og de knækkede rugkerner. (Husk at tage lidt dej fra, hvis man vil fortsætte med en surdej)
Hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli

havregryn. Hold øje med det og rør rundt en gang imellem. ahornsirup. Tag müslien ud og tilsæt sirup, brun farin, sesamfrø og hørfrø og bland det godt
Første forsøg på sundere julesmåkager!

Første forsøg på sundere julesmåkager!

De bliver dog som sagt hurtigt tørre og jeg arbejder videre på en mere saftig version af de små godter… Indtil da kan jeg varmt anbefale at riste dem dagen efter bagning og toppe dem med sukkerfri sirup fra Waldens Farms, dét er lækkert
Müsli med poppet amaranth

Müsli med poppet amaranth

Smelt kokosoljen forsiktig på svært svak varme og rør i honning eller sirup. Med sin søte og nøtteaktige smak spiller superfrøet amaranth stjernerollen i min nye favorittmüsli
Sprødt Sirupsrugbrød - på én dag

Sprødt Sirupsrugbrød - på én dag

havregryn og rugmel. Det er velsmagende med en sprød skorpe og dejligt indeni. mørkt sirup. havregryn på og tryk dem let fast
Lørdagsløb & Lørdagscrumble

Lørdagsløb & Lørdagscrumble

Hak hasselnødder og mandler, og bland dem i en skål medhavregryn, hvedemel, kokosmel og stevia. Tilføj sirup og smør i små tern, og ælt det sammen med fingrene, til smørret er godt fordelt i dine tørre ingredienser
Cookies med kirsebær & hvid chokolade

Cookies med kirsebær & hvid chokolade

Drys til sidst med pistacienødder. 125 g havregryn. ca 100 g syltede kirsebær, der må godt komme lidt af siruppenmed (jeg bruger de populære amarone kirsebær, som er i et hvidt glas med blå/rød mønster på). Hak 50 g af chokoladen og rør det forsigtigt i dejen med resten af ingredienserne (pistacienødder undtaget)
Bagt grød med masser af krydderier

Bagt grød med masser af krydderier

Rør kokosmælk og gulerodssaft sammen medhavregrynene. Tilsæt ahornsirup. Hvis du har gulerodsjuice i overskud, kan du blande juicen med æblemost og akaciehonning, varme det op og en ‘sjælevarmer’