Disse ristede havregryn, er nok ikke noget, man bør spise hver dag, da de indeholder en betydelig mængde sukker, men de er fantastiske, som lidt ekstra lækkert i weekenden eller til brunch
Derfor varierer jeg mine daglige havregryn med mysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
Når det er begyndt at få lidt farve kommes det oveni havregrynene. 250 gram grovvalset havregryn. 1) Havregryn og rørsukker ristes på en pande, indtil det er gyldenbrun. 2) Kokosflager, chiafrø, solsikkekerner og hørfrø ristes på samme pande som der lige har været havregryn på. 250 gram grovvalset havregryn
Jeg har prøvet at bage denne opskrift fra et Woman-blad flere gange før, og den slår aldrig fejl, så jeg prøvede at skifte melet ud med havregryn i går og erstatte halvdelen af smørret med fromage frais - bare for at prøve noget nyt, og det gav et super resultat
Når det er begyndt at få lidt farve kommes det oveni havregrynene. 250 gram grovvalset havregryn. 1) Havregryn og rørsukker ristes på en pande, indtil det er gyldenbrun. 2) Kokosflager, chiafrø, solsikkekerner og hørfrø ristes på samme pande som der lige har været havregryn på. 250 gram grovvalset havregryn
grovvalsede havregryn. Lækker hjemmelavet honningristet müsli med nødder, kerner, gryn og evt. Havregryn, solsikkekerner, græskarkerner, kokos og nødder blandes sammen med honningen, så det hele klistres ind
Yep - det er i hvert fald ikke sidste gang disse basser kreeres, for kombinationen mellem banan, havregryn, chokolade og mandler, den er altså ikke til at kimse ad