Scones med ost og skinke er ikke bare utrolig godt, det er også veldig kjapt og enkelt å lage. Horn med ost og skinke er jo knallgodt men det tar litt lenger tid å lage, så de gangene man har lyst på noe i samme banen men som går mye raskere er disse deilige scones perfekte til det
Grønne scones. Tranebærscones. Grønne scones. Tranebærscones. 3,5 dl fine øko havregryn eller havremel. Læg bagepapir på en bageplade, og form med en ske og dine hænder 8 scones, der lægges på bagepladen. Bag scones 12-15 minutter. 3,5 dl mandelmel (fedtreduceret) eller fine havregryn (jeg brugte fedtreduceret mandelmel, men havregryn er lige så godt og billigere). Læg bagepapir på en bageplade, og form med en ske og dine hænder 8 scones, der lægges på bagepladen. Bag scones 12-15 minutter. 3,5 dl fine øko havregryn eller havremel. 3,5 dl mandelmel (fedtreduceret) eller fine havregryn (jeg brugte fedtreduceret mandelmel, men havregryn er lige så godt og billigere)
Scones med chokolade . Derfor tænker jeg, at det må være tid til en madplan til dem på SU eller dem, der vil sparre lidt ekstra uden at gå på kompromis med lækker mad
God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Da jeg så i sidste uge delte de grove scones med cheddar, timian og karamelliserede rødløg med jer, tænkte jeg, at det derfor ville være på sin plads også at lave en varme suppeopskrift, som de kunne serveres til – helt perfekt til denne koldere og mørkere efterårstid