FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. rødbeder. FORORD. Retten ligner måske ikke en million, til gengæld er den saftig og lækker
Men jeg vil godt her i slanke- og sundhedsmåneden slå endnu et slag for Solskinsmad. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Skræl gulerødder og rødbeder og skær i små tern. Her har jeg brugt nye danske rødbeder og gulerødder (ristet kort på panden), der giver sødme og sprødhed
små blomkålspateer. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Skær grøntsagerne i små tern. spæde rødbeder med deres stilke og blade samt dild. Spæde rødbeders stilke og blade er helt geniale at bruge i en suppe, da de både smager vidunderligt og så har de en skøn farve
Du kan også bruge små majroer eller smårødbeder, fennikel, radiser eller sommer hvidkål i retten. Brug de nye friske grøntsager, når du kan få fat i dem og brug de grøntsager til retten som det er sæson for
Skræl og skær rødbeder og løg i små stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING
Derfor har jeg her lavet små firkantede rösti i stedet for de normale store pandekager. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Fremgangsmåde. blandede rodfrugter (fx persillerod, gulerødder, rødbeder, pastinak etc. Skræl rodfrugterne, skær dem i grove stykker og hak dem i en foodprocesser til små tern