Sovs til svinekød opskrifter

Kalkun i sursød sovs

Kalkun i sursød sovs

olie til stegning. Svinekød skal have længere tid end fjerkræ. Maizena til jævning. Tilbehør. Server basmatiris til og nyd lidt østerlandsk stemning hjemme hos dig selv
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Kender du det med at være knapt så kreativ, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke retter svinekød kan anvendes i
Karbonader og opbagt sovs

Karbonader og opbagt sovs

Der spises gerne stor og flere portioner når bare der er sovstil maden. Af en eller anden grund kan jeg godt synes at denne ret er en lidt tung ret og hører til vinter halvåret, men den smager virkelig også skønt med nye kartofler og friske ærter og gulerødder
Flæskesteg med brun sovs

Flæskesteg med brun sovs

Vandet skal nemlig bruges tilsovsen. Lad den stege videre, indtil sværene er sprøde. Brun sovs. Drys melet i vandet, og lad det stå og synke til bunds – der må IKKE røres i sovsen, før melet er helt opsuget af vandet
Svin med wokket have og orientalsk sovs

Svin med wokket have og orientalsk sovs

Tilsovsen skal man bruge. De pæne bliver gemt til dampede spidskål, men det af de knapt så pæne, der dur, ender i wokken sammen med gode ting og sager
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Eller du kan komme bulgur, pasta eller ris i sovsen og servere … ingenting til. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Teriyaki glaseret kødboller m. ris

Teriyaki glaseret kødboller m. ris

i en mellem store gryde, bland soya sovs, vand, farin, risvinsedike og sesamolie ved lav varme indtil farinen er opløst i massen
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovstil
Brunkål

Brunkål

Jeg serverer altid syltede rødbeder – gerne hjemmesyltede – engelsk sovs og hjemmebagt rugbrød. Brunkål kan nemlig både tilberedes som en selvstændig ret og som tilbehørtilsvinekød eller farsretter
Græskar frikadeller

Græskar frikadeller

Grønsager, ost, pålægsrester, æggesalat, dressing, sovs. Det kan man helt sikkert også godt bruge, men idéen er, at vise, at man faktisk, sagtens, kan bruge fyldet fra de der græskarhoveder, som man laver til Halloween
Hvidkålsbuding

Hvidkålsbuding

Serveres med en hvid opbagt sovs , smagt til med muskatnød , salt og hvid peber , kogte kartofler og evt kogt gulerødder
Svin i æbleflødesauce

Svin i æbleflødesauce

-Ja, med sovstil, svarer Jacob. -Spiser I virkelig alt det, som Louise laver til Avisen,. om svinekød. Her er en god ret til dem der kan lide kød og sovs