olie til stegning. Svinekød skal have længere tid end fjerkræ. Maizena til jævning. Tilbehør. Server basmatiris til og nyd lidt østerlandsk stemning hjemme hos dig selv
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Kender du det med at være knapt så kreativ, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke retter svinekød kan anvendes i
Der spises gerne stor og flere portioner når bare der er sovstil maden. Af en eller anden grund kan jeg godt synes at denne ret er en lidt tung ret og hører til vinter halvåret, men den smager virkelig også skønt med nye kartofler og friske ærter og gulerødder
Vandet skal nemlig bruges tilsovsen. Lad den stege videre, indtil sværene er sprøde. Brun sovs. Drys melet i vandet, og lad det stå og synke til bunds – der må IKKE røres i sovsen, før melet er helt opsuget af vandet
Eller du kan komme bulgur, pasta eller ris i sovsen og servere … ingenting til. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovstil
Pisk lidt i stegeskyen med et piskeris, smag til med salt og peber – så der der sovs. Og æblerne jævner sovsen, så det behøver du ikke engang at tænke på
Jeg serverer altid syltede rødbeder – gerne hjemmesyltede – engelsk sovs og hjemmebagt rugbrød. Brunkål kan nemlig både tilberedes som en selvstændig ret og som tilbehørtilsvinekød eller farsretter
Grønsager, ost, pålægsrester, æggesalat, dressing, sovs. Det kan man helt sikkert også godt bruge, men idéen er, at vise, at man faktisk, sagtens, kan bruge fyldet fra de der græskarhoveder, som man laver til Halloween
-Ja, med sovstil, svarer Jacob. -Spiser I virkelig alt det, som Louise laver til Avisen,. om svinekød. Her er en god ret til dem der kan lide kød og sovs
Det giver en sovs, der smager som en drøm til nye kartofler. En karbonade omviklet med lufttørret skinke og salvieblade må vel så blive til en Toursalnade