Tilsæt oksekød og lad det svitse med. Server lasagnenmed en frisk salat. Denne lasagneversion har fået tilført både grove grøntsager og protein for at øge mætheden
Jeg har før lagt opskrifter ind på Spinat-lakselasagne (find opskrift her) eller på Hokkaido-lasagnemedspinat, ærter og ost (find opskrift her), men jeg har opdaget, at jeg ikke har fået delt opskriften på en helt traditionel lasagnemed jer, og det er da en fejl
Du kan også bruge andre grøntsager end dem, jeg har brugt her – blomkål, kartofler, spinat og porrer egner sig også fortrinligt, bare de lige får en tur i hakkeren først
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagnemed laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
Spinatlasagne smager godt med salat til. Bruger du frisk spinat, så skyl spinaten grundigt, og lad den dampe i en gryde med det vand, der hænger ved, til bladene er faldet sammen, og følg derefter opskriften
Spinat. Det eneste jeg vidste var, at det skulle være noget medoksekød – og selvom jeg allerhelst var klar på lasagne eller pizza, så gad jeg ikke ud for at finde en åben butik for at handle den livsvigtige ingrediens ost
Prøv også at erstatte disse grøntsager porrer, spinat, pastinak eller andre gode grøntsager. Skær imens løg, peberfrugt og squash (courgette) i tern og riv gulerødderne med kartoffelskrælleren
Prøv at ligge et par håndfulde baby spinat imellem et af lagene, super lækkert. Her skifter vi de traditionelle lasagne plader ud med tynde skiver af squash
Jeg valgte bare at servere lidt blandet grøn salat til, bestående af frisk spinat, agurk, tomat og lidt olie/citron som dressing og salt og peber, bare for tallerknen ikke så så kedelig ud