Hiv skinden af andebrysterne – men gem det, for du skal bruge det til sprødeandesvær senere. Steg dem herefter på alle sider, så du ha nogle gyldensprøde sager til slut, hvorefter du fisker dem op og smider dem på fedtsugende papir
Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Har man ikke lige creme fraiche, kan man fint bruge et andet surmælksprodukt, f. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Anyway alt ovenstående gav mig lyst til at kaste mig ud i andre vegetar-versioner, og i dag kommer så en version med broccoli med inspiration fra blomkålsdellerne
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars
Det er faktisk ikke særlig svært at lave sin egen lækre sweet and sour sauce og du vil bestemt synes den er mere lækker og grønsagerne er mere sprøde hvis du prøver
Du kan også sagtens lave den som tilbehør til fisk, kylling eller andre vegetarretter. Disse veggie-deller er fyldt med sprøde grønsager, kikærter, frisk persille, krydderier og knasende græskarkerner
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave