De her sprøde boller er bare så lækre og er til og med også glutenfrie. På komfuret står lige nu en portion boghvedekerner og småsimre og når de er færdige og afkølede rører jeg en ny portion dej sammen, så jeg kan bage en portion sprøde boller søndag morgen
Den sprødebund og den bløde topping er en helt perfekt kombination, og tilføjelsen af frysetørrede brombær og pistacienødder giver lidt ekstra til smagen
På toppen har jeg lagt skiver af en brie-lignende ost, der smelter og danner en sprød top. Denne tærte består først og fremmest af en grov, fedtfattig bund, og så er den fyldt med kartofler, porrer, løg og bacon
Det giver nogle meget sprøde boller med en lækker bund. Sprøde boller med hampefrø er utrolig lette at lave, da dejen hurtig røres sammen i en skål, som dækkes til med et låg og kommer på køl til bollerne skal bages
Jeg synes, at der længe har manglet en god opskrift på BAGT vegansk cheesecake. Der findes utrolig mange opskrifter på rå cheesecakes, men de får aldrig den helt rigtige og fyldige varme, som ved de traditionelle
Den skal være gylden og lidt sprød på overfladen. Bund. Bund. For en springform med bagepapir – både i bunden og op af siderne (se billederne herunder)