Her er opskriften på en panderet med glasnudler og svinekød krydret med ingefær, hvidløg, chili, soya og oyster sauce – nem og rigtig god til en hverdag
Det kan man også sagtens, for butikkerne er fyldte med skønne sæson grønsager som hvidkål, alverdens rodfrugter, porre og lækre græskar til næsten ingen penge
Den er lækker og går særligt godt med svinekød. Den absolutte største succes her på bloggen, er den opskrift på spidskålssalat, som jeg lavede for en del år siden
Rist svinekødet med og den friske chili. 500 g hakket svinekød 1/2 hvidkål i strimler 2 mellem store løg 5 gullerødder revet eller hakket 1 liter vand 2 svineboulion terninger 2 tsk karry 1 - 2 frisk hakket chili Evt spidskommen 4 spsk sød chili 4 spsk sojasovs 50 g margarine Salt Peber Smelt margarinen i en varm gryde , den må ikke branke. 1/2 hvidkål