Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
lave dobbelt op af tærtedej, så har du en færdiglavet dej næste gang du skal lave tærte, uden at skulle lave den først eller hente den i dagligvarebutikken
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Jeg er kæmpe fan af tærter. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Her er en opskrift på tærtedej med en masse tips til hvordan du kan bruge den overskydende tærtedej. Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden
Tit er tærtedej fyldt med smør, hvilket jeg ikke er helt fan af, og derfor har jeg lavet denne sundere version helt uden smør, men til gengæld med skyr og en smule olie
Jeg køber en færdig tærtedej fra supermarkedets køledisk, men du kan naturligvis også lave din egen. 1 færdig tærtedej, gerne fuldkorn. 1 færdig tærtedej
Bring gryden langsomt i kog uden låg. Quiche med hamburgerryg og persille1 rulle færdig tærtedej4 æg1,5 dl fløde200 gr hamburgerryg1 bundt bredbladet persilleHavsalt og peber100 gr revet emmentalerTænd ovnen på 200 gr. Rul tærtedejen ud i en tærteform (26 cm i diameter)
Tærtedej/Mørdej. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Tærtedej. Saml hurtigt ingredienserne til en jævn dej uden at ælte for meget. Tærtedej. Der var jo Melodi Grand Prix for et par weekender siden, og selvom det ikke gik videre godt for Danmark, så er det stadig en fantastisk mulighed for at lave god mad og samles med gode venner for at spise det og have gode diskussioner om deltagerne