Bland alle ingrediensene, legg filetene i marinaden og bland alt godt sammen. Tandoori mat er således egentlig mat, som er stekt i leirovn, den er mest brukt i India
Gnid marinaden godt ind i kødet og luk posen. Prøv at servere en Tandoori kylling. Tandoori er navnet på en speciel kubeformet ovn, men det er også navnet på det krydderi, der ofte bruges til kylling i Pakistan
Der er blandinger til kød, til kylling, en til alt muligt og en æske tandoori krydderi. Til marinaden. To af mine søde kolleger er lige kommet hjem fra Indien
Lad kyllingefileterne stå og trække i marinaden i et par timer på køl. Det er heldigvis ikke tilfældet med tandoorikyllingen her, som er ideelt til en lækker middag i en travl hverdag
Marinade til scampi *. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Tre de på grillspyd og stek dem i marinaden til de skifter farge til rosa, pass på at de
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bland kylling godt inn i marinaden. Hvis du vil lage større porsjon kan du doble mengden på kylling og marinade, men det er saus nok til 8 porsjoner. 3 ts tandoori masala. Mariner kyllingen i minst 4 timer, de kan gjerne ligge i marinaden ett helt døgn