Jeg har én gang forsøgt mig med en hjemmelavet tempuradej, men jeg synes ikke der var den store forskel på den og på den i pulverform som man køber i butikkerne
Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Bland tempura, sesamfrø, æg og vand til en lidt klumpet dej. og tør dem godt, hvorefter du hælder dem ned i dejen og vender dem rundt, til alle er godt dækkede
Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Vi fik fermenteret tofu tempura. Jeg har i dag været tilbage på arbejde, hvilket var helt fint, men gud manner altså, hvor har det bare været dejligt med en pause
Enokisvampe i tempuradej. Rør blommen ud i en skål og tilsæt isvand lidt ad gangen mens der røres - ønskes der et tykkere lag tempura kommes ekstra vand i