Min opskrift på fladbrød er som sagt med lidt gær og jeg kan godt lide at blande lidt almindelig hvedemel med tipo 00 mel, men man kan sagtens nøjes med den af slagsen. 150 gram tipo 00 mel ( eller erstat med alm. 150 gram tipo 00 mel ( eller erstat med alm
600-700 gram hvedemel ( jeg brugte halv af Tipo 00 og halv almindelig god hvedemel. 600-700 gram hvedemel ( jeg brugte halv af Tipo 00 og halv almindelig god hvedemel
De her majsboller er meget luftige, dels på grund af brugen af tipo 00 mel, men også fordi jeg har valgt at bruge surdej i dem. De her majsboller har lidt inspiration fra italiensk durum brød, hvor jeg bruger en blanding af durum og tipo 00 mel sammen med majsmelet. 5 dl vand - 10 gram gær - 1 spsk ahornsirup - 1 dl surdej - 1 spsk flagesalt eller 1/2 spsk groft salt - 400 gram tipo 00 hvedemel - 250 gram fin durummel - 150 gram majsmel - 2 spsk olivenolie - kan evt. 5 dl vand - 10 gram gær - 1 spsk ahornsirup - 1 dl surdej - 1 spsk flagesalt eller 1/2 spsk groft salt - 400 gram tipo 00 hvedemel - 250 gram fin durummel - 150 gram majsmel - 2 spsk olivenolie - kan evt
Det er et brød der låner lidt fra de helt klassiske italienske filone brød, med masser af tipo oo mel, ølandshvede og surdej, ligesom der bruger lidt rapsolie til at give et lidt blødere brød
Det er en langtidshævet dej som er blevet lavet dagen før og så med italiensk mel tipo 00 mel, som er med til at gøre brødet super lækkert pga. 155 g italiensk mel tipo 00. 155 g italiensk mel tipo 00
300-350 g durummel - gerne tipo 00. 300-350 g durummel - gerne tipo 00. Lørdag aften fik vi en grillet kalvecuvette og pølser, og da vi begge var mætte, var der en pølse og lidt kød i overskud
Det er et brød der indeholder en lille smule fuldkornsmel, men ellers ikke andet end hvedemel og tipo 00 hvedemel. Man kan sagtens lave det på ren hvedemel, men jeg syntes at brødet bliver ekstra luftigt med tipo 00 mel. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning
500 g Tipo 00 italiensk hvedemel. 500 g Tipo. Mænd er gadget freaks – punktum. Derfor er det næppe gået nogens næse i min omgangskreds forbi, at jeg har anskaffet mig en gasgrill
1 kg hvedemel (helst italiensk tipo 00 eller andet hvdemel med højt glutenindhold). Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her
Jeg vil dog anbefale at holde fast i at bruge tipo 00-mel, som bidrager med saftighed og giver en fantastisk god konsistens. 450 g tipo 00. 450 g tipo 00
400 g tipo 00 hvedemel – det er på eget ansvar at bruge almindeligt hvedemel. Hvad er tipo 00 mel. Tipo 00 mel er finmalet hvede, der optager vand bedre end almindeligt hvedemel