Vietnamesiske grøntsager opskrifter

Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

Når grøntsagerne er ved at være nogenlunde bløde, og nudlerne er kogt, blandes det hele sammen. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Mit eget valg er en Riesling Leiwener Feinherb som passer perfekt til asiatisk mad og til de mange grøntsager og det lyse kød samt skaldyr
Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller

Grøntsager, skåret i stave fx. Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiske forårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
vietnamesiske forårsruller med rissalat

vietnamesiske forårsruller med rissalat

Steg de færdigkogte brune ris i æg der slåes ud i panden, og når ægget er "suget ind", tilsættes alle grøntsagerne, deriblandt champignon, som skal være steg eller bagt allerede

Vietnamesisk suppe med sorte ris

En af de opskrifter, hvor de sorte ris virkelig gør en forskel, er i denne vietnamesisk inspireret suppe, som jeg laver med oksekød og grøntsager

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Fredag fik vi en rigtig lækker aftensmad

Vietnamesisk kyllingesalat

Grøntsagerne kan skiftes ud med dine favoritter, eller det du netop har i din grøntsagskuffe i køleskabet